Instalatia sanitara la o casa – Sfaturi utile

instalatii sanitare

Instalatia sanitara la o casa reprezinta factorul cheie al confortului fiecarei persoane in parte. Instalatiile sanitare ne ofera solutia moderna de a trai intr-un mediu modern si fara griji.
Instalatia sanitara la o casa trebuie detaliata si proiectata de un specialist in conformitate cu designul locuineti dumneavoastra si binenteles in functie de nevoile personale.

Sfaturi pentru instalatiile sanitare

Cum trebuie sa arate instalatiile perfecte?

O intrebare la care raspunsul difera de la persoana la persoana si anume luam in calcul nevoile fiecarei persoane. Proiectarea instalatiilor sanitare va trebuii sa fie facuta de un instalator specializat tehnic in instalatii.
Proiectarea corecta poate sa te scuteasca de costuri si neplaceri inutile ce pot veni pe parcursul exploatarii.

Sfaturi utile

Retaua de apa este esentiala pentru proiectarea instalatiilor.
Apa poate veni din reteua stradala, de la un put forat la mare adancime sau dintr-un hidrofor.
Intalatia va trebuii proiectata in functie de presiunea utila din instalatie astfel incat sa dimensionam corect toate elementele instalatiei sanitare.

– Va trebui sa montam intotdeauna un robinet intre sursa principala de apa si casa, absolut necesar. In caz de avarii se poate actiona rapid asupra opririi apei din locuinta.
– Recomandam montarea de robineti suplimentari de inchidere si de golire. E o investitie care are valoare de asigurare pentru casa si te poate salva de la inundatii.

– Stabilirea sursei de incalzire. Poti sa folosesti boilere, centrale termice, panouri solare.

– Sistemul de canalizare functioneaza pe principiul gravitatiei, motiv pentru care trebuie foarte bine facuta astfel incat sa faca fata unui debit maxim provenit de la apele din casa. Intotdeauna luam in calcul realizarea unui canal de scurgere in curte pentru a prelua din scurgerile pluviale sau menajere.

– Alegerea tevilor in functie de bugetul dumneavoastra si de rigorile proiectului de instalatii.

Proiectare instalatii sanitare

Luk Install ofera o serie de solutii practice si eficiente pentru instalatiile sanitare si termice din locuinta dumneavoastra. Tehnicienii nostri pot proiecta sisteme de scuregere, canalizare , instalatii sanitare si termice indiferent de gradul de complexitate.

Foto articol: pompedecaldura.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.